Het dagelijks bestuur is een uit het bestuur aangewezen groep personen die in de plaats van dat bestuur beslissingen nemen die geen of weinig uitstel verdragen. Het dagelijks bestuur van ROCOV Overijssel bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester en zijn gemachtigd vanuit het bestuur.

De voorzitter (Ellen Pot)

Ambitie:

Als voorzitter van ROCOV Overijssel heb ik de ambitie om samen met onze leden het Openbaar Vervoer aantrekkelijk, betrouwbaar, vindbaar en betaalbaar te maken/houden voor de reiziger.

Ook over de concessiegrenzen en de landsgrens heen. Dit vergt als ROCOV goede samenwerking met de concessieverlener (provincie Overijssel) en de concessiehouders (vervoerders) en met reizigersorganisaties uit Flevoland, Gelderland, Drenthe en Duitsland. Ook bij nieuwe ontwikkelingen binnen het Openbaar Vervoer, zoals Mobility As A Service (MAAS), willen wij als ROCOV goed betrokken worden.

Als voorzitter van de Landelijke Werkgroep ROCOV ’s beoog ik de gemeenschappelijke belangen te helpen behartigen door deskundigheidsbevordering en onderlinge informatie uitwisseling te agenderen. Met als doel de ROCOV ’s, namens en in het belang van de reizigers, een goede gesprekspartner van betrokken overheden en vervoerders te laten zijn.

E-mailadres: Ellen Pot

De penningmeester (Rik Goedman)

Biografie:

Mag ik me even aan u voorstellen? Ik ben als penningmeester lid van het dagelijks bestuur van de verenging ROCOV. Vanuit Deventer. Eerst als afgevaardigde van de BOVD en nadien namens PROO. Actief als voorzitter van de werkgroep Kleinschalig vervoer. Het bereikbaar houden van heel Overijssel staat hoog in mijn vaandel. Met daarnaast speciale aandacht voor de gehandicapte medemens.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support